ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Tue18062024

LAST_UPDATESun, 26 May 2024 8am

Back You are here: ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ερωτηματολόγιο για το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) Δήμου Ήλιδας

Ερωτηματολόγιο για το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) Δήμου Ήλιδας

ΣΑΠ Απριλ2023 Reduced Pixel  Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου

 Ο Δήμος Ήλιδας εκπονεί Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.),  μέσω του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Δράσεις  Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του Πράσινου Ταμείου.  Το Πράσινο Ταμείο χρηματοδοτεί έργα, δράσεις και άλλες παρεμβάσεις που στοχεύουν στην περιβαλλοντική αναβάθμιση των πόλεων, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα οικονομικούς και κοινωνικούς στόχους.
Ως «Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας» ορίζεται το στρατηγικό σχέδιο των απαιτούμενων διαμορφώσεων, επεμβάσεων και κατασκευών για την εξασφάλιση της προσβασιμότητας που εκπονείται από τους δήμους για την περιοχή εντός των διοικητικών τους ορίων
Στόχος του Σ.Α.Π. είναι να προσδιορίσει τα σημεία των απαιτούμενων διαμορφώσεων, επεμβάσεων και κατασκευών και τις προσβάσιμες γραμμικές διαδρομές μεταξύ αυτών ώστε να δημιουργείται σε επίπεδο δήμου ένα δίκτυο προσβάσιμων μετακινήσεων στην αρχή της «προσβάσιμης αλυσίδας» προς βασικές κοινόχρηστες και κοινωφελείς χρήσεις.
Σας καλούμε να λάβετε μέρος στη διαβούλευση, απαντώντας στο ερωτηματολόγιο που δημοσιεύεται .
Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους σκοπούς της έρευνας. Η συμπλήρωσή του δεν ξεπερνά τα 5 λεπτά.    
Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας στην συμπλήρωση του παρόντος, η οποία κρίνεται απαραίτητη για την εκπόνηση ενός Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας που θα είναι άρτιο και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου Ήλιδας .

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZHAXOxmqo9y-53wJtdxtAVXGaHSQzuUwivHsKwjhQDbQuMw/viewform

 

Ο Δήμος Ήλιδας στο Facebook
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Τα τελευταία νέα του Δήμου Ήλιδας μέσω RSS