ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Fri23082019

LAST_UPDATETue, 20 Aug 2019 9am

Back You are here: ΑΡΧΗ ΔΙΟΙΚ. ΔΟΜΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ο Δήμαρχος

 Xristodoulopoulos Xristos Mayor

Φίλες και Φίλοι,

 
Ο Δήμος Ηλιδας σας καλωσορίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του, φιλοδοξώντας με την παρουσία του να προσφέρει μια νέα διάσταση στην επικοινωνία του με τους δημότες της πόλης, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις ποικίλες δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα καθημερινά στο δήμο μας.

Η δημιουργία μιας εύχρηστης δικτυακής πύλης μας φέρνει αντιμέτωπους με τις αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις ενός σύγχρονου Δήμου, που επιθυμεί να εξυπηρετεί ηλεκτρονικά τους πολίτες με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Άλλωστε ο 21ος αιώνας βρίσκει τους νέους και τους ευρωπαίους πολίτες αντιμέτωπους με προκλήσεις τις οποίες καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στο πλαίσιο των ενοποιημένων δημόσιων υπηρεσιών που υπηρετεί η ευρυζωνικότητα. Καλούμαστε να εναρμονιστούμε με την εξέλιξη της τεχνολογίας και να διασφαλίσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής του πολίτη.

Μέσα από τη δικτυακή πύλη του Δήμου μας θέλουμε να ταξιδέψει στα πέρατα του κόσμου η σημερινή εικόνα της πόλης μας, μιας πόλης που αποκαλύπτεται στον επισκέπτη του διαδικτύου σε όλες τις εκφάνσεις της μέσα από τις δράσεις του Δήμου Ηλιδας.

Καλή περιήγηση!

 

Ο Δήμαρχος Ήλιδας

Χριστοδουλόπουλος Χρήστος

Ο Δήμος Ήλιδας στο Facebook
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Τα τελευταία νέα του Δήμου Ήλιδας μέσω RSS