ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Tue16072024

LAST_UPDATEMon, 15 Jul 2024 6pm

Back You are here: ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ευχές Δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη για τις γιορτές (2)

Ευχές Δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη για τις γιορτές (2)

Καλές γιορτές με υγεία κι ευτυχία Ευχές Δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς γεμίζει με αισιοδοξία τις καρδιές όλων μας, ενδυναμώνοντας συνάμα την προσδοκία μας για ένα καλύτερο αύριο.

Δυστυχώς, όμως, οι γιορτές δεν φέρνουν ζεστασιά και θαλπωρή σε όλα τα σπίτια. Υπάρχουν γύρω μας πολλοί συνάνθρωποί μας που αποζητούν ένα ζεστό χάδι ,ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά περισσότερο από τον καθένα μας. Ας μη λησμονούμε αυτές τις μέρες τους ανθρώπους αυτούς.

Παρά την παγωνιά του χειμώνα, οι ψυχές των ανθρώπων την εορταστική περίοδο, με έναν μαγικό τρόπο ζεσταίνονται και η διάθεση για προσφορά και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, μετουσιώνεται σε πράξη.

Με σεβασμό και διακριτικότητα λοιπόν, ας σταθούμε δίπλα σε αυτούς που χρειάζονται τη στήριξή μας ευχόμενοι σύντομα να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία που ενέσκηψε στη ζωή τους.

Νιώθοντας την ανάγκη να ανταλλάξουμε όμορφες ευχές μεταξύ μας διαδίδουμε και το πολλαπλό μήνυμα των Χριστουγέννων που είναι μήνυμα αγάπης και ήθους, μήνυμα ζωής, μήνυμα ελπίδας, μήνυμα δημιουργίας και προόδου.

Όλοι μαζί λοιπόν αυτές τις γιορτινές μέρες ας ενώσουμε τις ευχές μας και τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο μέλλον, για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας.

Καλά Χριστούγεννα!

Καλή κι Ευτυχισμένη Νέα Χρονιά!

Γιάννης Λυμπέρης

Δήμαρχος Ήλιδας

Ο Δήμος Ήλιδας στο Facebook
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Τα τελευταία νέα του Δήμου Ήλιδας μέσω RSS