ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Mon27052024

LAST_UPDATESun, 26 May 2024 8am

Back You are here: ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ:ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ (2)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ:ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ (2)

kairos kakokairiaΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

Μεγάλες καταστροφές από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει πολλές περιοχές του Δήμου Ήλιδας – Με πολλά προβλήματα το οδικό δίκτυο στην Πηνεία 

 

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ήλιδας εφιστά την προσοχή σε όσους κατευθύνονται προς το Οδικό δίκτυο της Δ.Ε. Πηνείας του Δήμου Ήλιδας και ενημερώνει ότι λόγω του μεγάλου όγκου νερού από τις εκτεταμένες βροχοπτώσεις που πλήττουν την περιοχή, έχουν δημιουργηθεί πολλά σοβαρά προβλήματα τα οποία καθιστούν πολύ επικίνδυνη τη μετακίνηση  προς τα χωριά.

Συγκεκριμένα σε πάρα πολλά σημεία του δρόμου από το Σιμόπουλο προς τον 111, έχουν γίνει κατολισθήσεις και  η ροή των υδάτων της βροχής έχει κατεβάσει σε πολλά σημεία φερτά υλικά που εμποδίζουν την διέλευση των οδηγών  και δημιουργούν παγίδες επικίνδυνες ακόμα και για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Επίσης ενημερώνουμε ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το Λάττα μέχρι και το Μαζαράκι.

Κάνουμε έκκληση προς όλους όσους επιθυμούν με οποιοδήποτε τρόπο να φτάσουν στην περιοχή, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί , να συμμορφώνονται  με τις υποδείξεις των αρμοδίων υπηρεσιών ώστε να μην διατρέξουν οποιοδήποτε κίνδυνο καθότι τα πλημμυρικά φαινόμενα όπως φαίνεται θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες. Ο όγκος του βρόχινου νερού που έχει πέσει κατά το τελευταίο 24ωρο είναι πολύ υψηλός και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις φτάνει στα 130mm σε ορισμένες περιοχές.

Γενικά αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις διότι αναμένεται σημαντική αύξηση των υδάτων στις περιοχές αυτές και στα υδατορέματα των ορεινών περιοχών τις επόμενες 12 ώρες.

Η Πολιτική Προστασία ήδη καταγράφει τις ζημιές που έχουν προκληθεί και η αυριανή ημέρα θα αναδείξει την πραγματική εικόνα των καταστροφών.

Ο Δήμος Ήλιδας στο Facebook
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Τα τελευταία νέα του Δήμου Ήλιδας μέσω RSS