ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Tue16072024

LAST_UPDATEMon, 01 Jul 2024 3am

Back You are here: ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3ο Φεστιβάλ "Κερνάμε Ελλάδα" στο κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας

3ο Φεστιβάλ "Κερνάμε Ελλάδα" στο κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας

kername ellada3 poster

Το τριήμερο 20, 21 και 22 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, το 3ο «Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα».

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού, το Επιμελητήριο Ηλείας, το Δήμο Ήλιδας και την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Στόχος του φεστιβάλ είναι η επαφή της τοπικής κοινωνίας με τα προϊόντα του νομού αλλά και τα προϊόντα από όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που αναδεικνύει την τοπική ταυτότητα και κουλτούρα κάθε τόπου με τη συμμετοχή ιδιαίτερων προϊόντων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως Χανιά, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Κορινθία, Λάρισα, Καβάλα, Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα,  Εύβοια, Αρκαδία, Μεσσηνία, Δράμα, Αργολίδα.

Οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά στον παιδότοπο του φεστιβάλ όπου έμπειροι σεφ με κέφι, πρωτοτυπία και παιγνιώδη τρόπο θα εμπλέξουν τους μικρούς μαθητές στην προετοιμασία και παραγωγή διαφόρων φαγητών, αναδεικνύοντας την σωστή και ωφέλιμη διατροφή.


Μπορείτε να ατεβάστε το Πρόγραμμα του 3ου Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα ΕΔΩ

Ο Δήμος Ήλιδας στο Facebook
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Τα τελευταία νέα του Δήμου Ήλιδας μέσω RSS