ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Tue16072024

LAST_UPDATEMon, 15 Jul 2024 6pm

Back You are here: ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Πραγματοποιηθηκε η 2η επίσημη συναντηση εργασίας στα πλάισια του AWARD στις 4-5 Νοεμβρίου

Πραγματοποιηθηκε η 2η επίσημη συναντηση εργασίας στα πλάισια του AWARD στις 4-5 Νοεμβρίου

DSC 0836Διεξήχθη με επιτυχία το διήμερο 4-5 Νοεμβρίου 2014 στην Αμαλιάδα, η 2η συνάντηση των διακρατικών εταίρων τού προγράμματος AWARD(Πρόγραμμα αξιοποίησης  των γεωργικών πλαστικών αποβλήτων για μια ανταγωνιστική και βιώσιμη περιφερειακή ανάπτυξη), στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Ήλιδας.  Όπως είναι γνωστό,  τα πρόγραμμα αφορά τα πλαστικά απορρίμματα του γεωργικού τομέα και των δύο περιοχών Puglia και Δυτικής  Ελλάδος , που ως επί το πλείστον απορρίπτονται, με σοβαρό κίνδυνο για τους ίδιους τους αγρότες, το περιβάλλον και τους πελάτες τους. Ο Δήμος Ήλιδας  σε συνεργασία με Ιταλούς και Έλληνες εταίρους διερευνά πρακτικές που θα εξαλείψουν σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα αυτό.
Στην συνάντηση, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Χρ. Χριστοδουλόπουλου, παρευρέθησαν και παρενέβησαν, πέραν των στελεχών του Δήμου, εκπρόσωποι αγροτών, εκπρόσωποι της Πολιτείας, Περιφέρειας, Δήμων από όλη την Ελλάδα και όλων των ενδιαφερομένων μερών .Διατίθεται το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Ο Δήμος Ήλιδας στο Facebook
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Τα τελευταία νέα του Δήμου Ήλιδας μέσω RSS