ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Tue18062024

LAST_UPDATESun, 26 May 2024 8am

Back You are here: ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ημερίδα ενημέρωσης για τα Προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ήλιδας

Ημερίδα ενημέρωσης για τα Προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ήλιδας

hmerida 08.02

Ο Δήμος Ήλιδας, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ) του Δήμου και οι Κυψέλες Δικτύωσης διοργανώνουν ημερίδα για τη λειτουργία και τα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων του Κ.Δ.Β.Μ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:30 στην Παπαχριστοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας.

Στόχος είναι η ενημέρωση όλων των πολιτών για τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης, που δύνανται να υλοποιηθούν στο δήμο καθώς και για τη χρησιμότητα αυτών.

Εκπαιδευτές από κάθε ειδικότητα θα αναπτύξουν τα προγράμματα, τους στόχους καθώς και τη δυνατότητα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξη των συμμετεχόντων.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης.


Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Ο Δήμος Ήλιδας στο Facebook
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Τα τελευταία νέα του Δήμου Ήλιδας μέσω RSS