ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Tue16072024

LAST_UPDATEMon, 15 Jul 2024 6pm

Back You are here: ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Νέο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων στην Αμαλιάδα Ηλείας

Νέο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων στην Αμαλιάδα Ηλείας

100 2409reduced 

Ενημέρωση για τη Λειτουργία του νέου Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων στην Αμαλιάδα

Οι εγγραφές των σπουδαστών/τριών στο νέο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων στην Αμαλιάδα θα πραγματοποιηθούν κανονικά από 11/9/2013 στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Τμήματος στο κέντρο της πόλης που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Γεωργίου Παπανδρέου & Αντωνίου Πετραλιά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Τμήματος τις ώρες: 08:00-15:00 και στα τηλέφωνα: 2622038415, 2622038416.

(τελευταία ενημέρωση: 3/9/2013)

Λειτουργία νέου Νέου Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων  στην Αμαλιάδα Ηλείας

Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 94/5-6-2013 Προεδρικό Διάταγμα το Τμήμα Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου με έδρα το Μεσολόγγι μετονομάζεται σε Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Αμαλιάδα και κατευθύνσεις προχωρημένου εξαμήνου:

α) Φυτικής Παραγωγής
β) Ζωικής Παραγωγής
γ) Αγροτικής Οικονομίας

Το Νέο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων αναμένεται να εκπαιδεύσει και να προετοιμάσει Επιστημονικά Στελέχη – Γεωπόνους T.E. στην εφαρμογή της Γεωπονικής Επιστήμης στη Φυτική Παραγωγή, τη Ζωική Παραγωγή και την Αγροτική Οικονομία.

Μπορείτε να δείτε Αναλυτική Παρουσίαση του νέου τμήματος καθώς και τις βασικές πληροφορίες(συγκοινωνίες, διαμονή, τηλεφωνα κτλ) που θα χρειαστεί ο νεοεισερχόμενος σπουδαστής για την πόλη της Αμαλιάδας.

Ο Δήμος Ήλιδας στο Facebook
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Τα τελευταία νέα του Δήμου Ήλιδας μέσω RSS