ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Tue16072024

LAST_UPDATEMon, 01 Jul 2024 3am

Back You are here: ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Εγκατάσταση Νέας WebCam στην Κουρούτα για μετωρολογικούς και τουριστικούς σκοπούς

Εγκατάσταση Νέας WebCam στην Κουρούτα για μετωρολογικούς και τουριστικούς σκοπούς

Mετά την επιτυχημένη εγκατάσταση και λειτουργία της webcam στο Παλούκι η οποία αναδείχθηκε μέσα σε λίγες εβδομάδες από την έναρξη της στις 10 καλύτερες του κόσμου, oλοκληρώθηκε η εγκατάσταση Web Cameras στην πλατεία της Κουρούτας Αμαλιάδας.

Η κάμερα μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο στο διαδίκτυο με 20 δευτερόλεπτα βήμα, βλέπει νότια, κόλπος Παλουκίου, διακρίνεται στο βάθος το βουνό του Κατακόλου. Ο σκοπός της είναι καθαρά η μετεωρολογική παρατήρηση των μετώπων κακοκαιρίας καθώς διέρχονται από τα δυτικά. Παράλληλα είναι και ένας τρόπος τουριστικής προβολής της περιοχής.

Την κάμερα μπορείτε να την παρακολουθείτε στην διεύθυνση http://www.metar.gr/camera/kourouta/ H Κάμερα είναι χορηγία του κ. Κονδύλη Θεόδωρου, μέλους της ομάδας εθελοντών του Metar.gr που συντηρούν το δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών (http://penteli.meteo.gr/stations/pirgos/diktuo/ ) ανά την Ελλάδα.

Ο Δήμος Ήλιδας στο Facebook
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Τα τελευταία νέα του Δήμου Ήλιδας μέσω RSS