ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Fri16042021

LAST_UPDATESun, 11 Apr 2021 12pm

Back You are here: ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑ, ΜΕΛΕΤΕΣ(Ν. 4412/2016) ΜΑΡΤΙΟΣ 2021 (1)

deltia_typou

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ, ΜΕΛΕΤΕΣ κ.λ.π. (Ν. 4412/2016)
Η Επιτροπή Κληρώσεων του Δ. Ήλιδας, ανακοινώνει τη διενέργεια ηλεκτρονικής κλήρωσης και επιλογής των μελών των επιτροπών διαγωνισμών για τη σύναψη της παρακάτω σύμβασης έργου:
«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΓΕΡΑΚΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΔΑΤΟΠΥΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ» ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 695.000,00€ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ 4/3/2021 ΩΡΑ 8:00 π.μ. ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Δ. ΗΛΙΔΑΣ (ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 50)

(Σύμφωνα με την παράγραφο 10 του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016, η δημοσιοποίηση των στοιχείων της σύμβασης στην ιστοσελίδα του ΚτΕ (Κυρίου του Έργου) και του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, αποτελεί προϋπόθεση για τη διενέργεια ηλεκτρονικής κλήρωσης και επιλογής των μελών των Επιτροπών Διαγωνισμών, με την επιφύλαξη της παρ.3 του άρθρου 221 του ν. 4412/2016 όσον αφορά στη συγκρότηση επιτροπών διαγωνισμού σε ετήσια βάση).

Ο Δήμος Ήλιδας στο Facebook
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter