ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Sun20092020

LAST_UPDATEThu, 17 Sep 2020 7am

Back You are here: ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/08: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ-ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/08: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ-ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Πρωτοβάθμια2

Συνάντηση διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Ηλείας Νίκου Κλάδη με τον Αναπληρωτή Δημάρχου Ήλιδας Βασίλη Παπαδόπουλο.


Τον αναπληρωτή Δήμαρχο Ήλιδας κ Βασίλη Παπαδόπουλο, επισκέφτηκε την Παρασκευή 21 Αυγούστου,  ο νέος διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηλείας κ Νίκος Κλάδης.  Σκοπός της συνάντησης ήταν να αντιμετωπιστούν όλα τα ζητήματα με λύσεις ουσίας και να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά με το όσον το δυνατόν  λιγότερα προβλήματα στη λειτουργία όων των σχολικών μονάδων του Δήμου Ήλιδας. Επίσης στη συνάντηση τέθηκε το θέμα της άμεσης  οργάνωσης των εμπλεκόμενων φορέων, για τη δημιουργία των καλύτερων συνθηκών και την υλοποίηση των μέτρων προστασίας για την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού εντός των σχολικών μονάδων, σύμφωνα με τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης.  Πιο συγκεκριμένα έγινε εκτενής συζήτηση για το θέμα των καθαρισμών, των απολυμάνσεων όλων των κτιριακών υποδομών των σχολικών μονάδων, καθώς και της χορήγησης, σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, απολυμαντικών και υγειονομικών μασκών. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης και ο κ. Αβραάμ Μπούρας αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Πρόνοιας, ο κ. Χρήστος Νικολόπουλος πρόεδρος των επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ήλιδας και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμαλιάδας και εκπαιδευτικός κ.  Δημήτρης Παπαγιωτάρας.

Ο Δήμος Ήλιδας στο Facebook
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Τα τελευταία νέα του Δήμου Ήλιδας μέσω RSS