Details for ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

PropertyValue
Name:ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
Description:

Ο Δήμαρχος Ήλιδας γνωστοποιεί την πλήρωση μιας (1) θέσης Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ήλιδας και καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους/ες να υποβάλλουν σχετική αίτηση, με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα υποβάλλουν την αίτησή τους, εντός τριών (3) ημερών από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων της έδρας του Δήμου Ήλιδας, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου κατά τις ώρες 8:30-13:30 είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από τον υποψήφιο πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει υπογραφή θεωρημένη από δημόσια αρχή, και να καταθέσουν την αίτησή τους συνοδευόμενη από:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
2. Βιογραφικό σημείωμα
3. Φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών.
4. Οποιαδήποτε κατά την κρίση τους δικαιολογητικά για την απόδειξη της εμπειρίας
5. Υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού (άρθρα 11 έως και 17 του Ν. 3584/2007) και ότι δεν είναι συγγενείς εξ΄ αίματος ή εξ αγχιστείας με το Δήμαρχο
6. Υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, προς απόδειξη της επικαλούμενης εμπειρίας τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα γνωστοποίηση.

Οι τυχόν προσκομιζόμενοι τίτλοι σπουδών της αλλοδαπής πρέπει να συνοδεύονται από πράξη ή βεβαίωση του κατά νόμου αρμοδίου οργάνου με την οποία αναγνωρίζονται ως ισότιμοι προς τους απονεμόμενους από τα Ελληνικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της προκήρυξης.

Filename:Ψ0ΟΠΩΡΘ-ΗΗΓ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.pdf
Filesize: 655.71 kB
Filetype:pdf (Mime Type: application/pdf)
Creator:admin
Created On: 01/12/2024 20:32
Viewers:Everybody
Maintained by:admin
Hits:301 Hits
Last updated on: 02/08/2024 20:54
Homepage:
CRC Checksum:
MD5 Checksum:
Ο Δήμος Ήλιδας στο Facebook
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Τα τελευταία νέα του Δήμου Ήλιδας μέσω RSS