Details for Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης εντός των ορίων του Δήμου Ήλιδας»

PropertyValue
Name:Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης εντός των ορίων του Δήμου Ήλιδας»
Description:

Ο Δήμος Ήλιδας προκηρύσσει Συνοπτικό Μειοδοτικό Διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής για την Υπηρεσία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης εντός των ορίων του Δήμου Ήλιδας» της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας σαράντα χιλιάδων ευρώ (€40.000,00) πλέον ΦΠΑ.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία του Δήμου Ήλιδας (Δ.Τ.Υ.), οδός Ιπποκράτους 50, την 30/6/2021 και ώρα 10:00 π.μ. (ημερομηνία και χρόνος διενέργειας του διαγωνισμού & έναρξη αποσφράγισης προσφορών), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού, δηλαδή 30/6/2021 και ώρα 10:00 π.μ. Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού.
Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε έξι (6) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της.
Πληροφορίες παρέχονται από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ήλιδας στο τηλέφωνο 2622360576-582.

Filename:ΣΦΗΟ.zip
Filesize: 4.78 MB
Filetype:zip (Mime Type: application/zip)
Creator:admin
Created On: 05/31/2021 15:48
Viewers:Everybody
Maintained by:admin
Hits:1300 Hits
Last updated on: 05/31/2021 15:51
Homepage:
CRC Checksum:
MD5 Checksum:
Ο Δήμος Ήλιδας στο Facebook
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Τα τελευταία νέα του Δήμου Ήλιδας μέσω RSS